Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای شهر تبریز گفت: برای تبریز عنوان "دومین شهر برج‌های کشور" افیونی غرورانگیز بود که قامت بلند تاریخ و فرهنگش را خمیده کرد .

به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید نیکوخصلت در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

"چند ماهی است که در ضلع جنوب شرقی آپارتمانی که در طبقه اول آن زندگی می‌کنم؛ آپارتمانی احتمالاً در حدود شش تا هفت طبقه در حال ساخت هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به یمن خانه‌نشینی امسال و برگزاری جلسات مجازی، اولین بار هست که مدت‌ها بعد از دوران کودکی شاهد مراحل ساخت ساختمانی در همسایگی محل سکونت خود هستم. در ابتدا این روند برایم چندان مفهوم‌خاصی نداشت؛ اما اکنون با اضافه شدن طبقات کم کم متوجه می‌شوم که با تماشای طلوع خورشید صبحگاهی در حال خداحافظی هستم و البته قبلاً نیز می‌دانستم که آفتاب شهر شمس تبریز مدت هاست در پس تراکم ساختمانی و هوای آلوده خود ساخته ساکنینش مانده است.

با این حال صاحب ساختمان نیز با بالا رفتن ساختمان تماماً دغدغه افزایش قیمت تجهیزات را دارد و البته دغدغه گرفتن یک طبقه غیرمجاز و گرفتن مجوز مازاد بر تراکم و احتمالاً بالا پایین رفتن‌ها و دور زدن قانون و گرفتن رضایت از همسایه و … را هم دارد.

کارگر ساختمانی نیز با لیسانس زبان فرانسه که شغل مناسب و مرتبطی را پیدا نکرده است؛ در حین کار هر از چند گاهی مرا می‌بیند که او را تماشا می‌کنم و شاید او نیز به بالا رفتن قیمت‌ها و هزینه‌های سرسام آور زندگی و به دود شدن سرمایه زندگی و جوانی اش در این رکود اقتصادی فکر می‌کند و شاید به این فکر می‌کند که آیا من از مشکلات رو به فزون زندگی‌اش خبر دارم و آیا می‌تواند در آینده به شغلی دائمی و پایدار امیدوار باشد؛ شغلی که زمانی فکر می‌کرد مدیر آژانس جهانگردی و یا هتل و یا مدرس زبان فرانسه خواهد شد و با این حال او مشغول ساختن ساختمانی است که شغل مورد علاقه او را در این شهر تخته خواهد کرد و تخصصش را از یاد خواهد برد!

فارغ از این گوناگونی تفکرات، گفتمان مدرن زندگی اجتماعی با عنوان "توسعه پایدار" همگی این سه دغدغه من، صاحب خانه و کارگر ساختمانی را با هم در نظر می‌گیرد و تفاوت چندانی قائل نمی‌شود و ریشه این دغدغه‌ها و تفکرات را یکی می‌داند.

کاهش تراکم یعنی زیست پذیر بودن، افزایش توریست و رونق سرمایه گذاری، افزایش کسب و کار در شهرها، امنیت، آب شرب، برق، ترافیک آرام، هوای سالم، ایمن و سالم ماندن خودروها و سلامت بدن و روحیه شاد برای مردم و البته تلالو نور خورشید برای همه!

شاید در خصوص کنترل قانون و یا قانونگذاری‌های درست باید بیش از پیش … شاید هم… شایدهای بسیار دیگر...

و واقعاً … برای تبریز عنوان "دومین شهر برج‌های کشور" افیونی غرورانگیز بود که قامت بلند تاریخ و فرهنگش را خمیده کرد…"

کد خبر 469066

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای شهر تبریز ساخت و ساز شهر ساختمان تخلفات ساخت وساز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۰۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم

دبیر  اجلاس گفت: فناوری‌های جدید و نوظهور استارتاپ‌ها و اقتصاد دانش بنیان، مشارکت اتاق‌های بازرگانی در تحقق اهداف توسعه پایدار، همکاری‌های گردشگری با هدف ایجاد آسیایی منسجم‌تر و توانمندتر، کشاورزی امنیت غذایی در آسیا از دیدگاه بخش خصوصی از موضوعات این نشست‌ها می‌باشد.

امیر کشانی افزود:کشور‌های عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا بیش از ۳۵ درصد تولید ناخالص دنیا را به خود اختصاص دادند که با این نشست‌ها می‌توان ظرفیت شبکه سازی اقتصاد را بیش از پیش گسترش داد.

او  گفت: ۳۵ کشور آسیایی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا است که از سال پیش ریاست این مجمع به عهده ایران گذاشته شده است.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس از روز گذشته در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان آغاز شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست
  • کشف مواد افیونی در مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • گشایش دومین نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی ایران در تبریز
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • گشایش دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی ابزار و یراق آلات ساختمانی ایران در تبریز
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم